6.08.2014 г., 0:12 ч.

Капка 

  Поезия » Друга
490 0 6

Капка дъжд

като сълза,

на цвете се отрони

и от там в пръста.

Опръска я с тъга

и с мрачна самота,

невинната сълза

родена от дъжда.

Поникнах,

семе от дъжда,

родих се в самота

за радост на света.

Отронена сълза,

окъпана в тъга,

дарявам радост в мрачина,

разцъфнала в дъжда.

Живея да тъжа,

живея в радостта,

живея с младостта,

и вечна съм с века.

Аз капка съм

от дъжд отронена.

…………………………

© Ана Ненчена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??