31.01.2016 г., 17:50 ч.

Капка кръв 

  Поезия » Друга
344 0 0

Капка кръв

Отрони се капка кръв,

Капна от моето сърце.

За всеки хищник стръв!

Какво спуска се по моето лице?

 

Нека капка от кръвта

на художника боите да възпира.

Нека таз сълза

виолските струни  конкурира

 

Ела, певецо, ела

Вземи тази капка, вземи

Открадни певецо таз сълза

И с цигулката нежно засвири.

 

Засвири певецо, засвири

Нежна песен за сълзи

Излез на сцена и я изпълни

Изпълни я и плачи

© Ерик Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??