1.09.2011 г., 10:46 ч.

Капки акварел-31. Усещане за есен. 

  Поезия » Пейзажна
1381 0 3

Капките нарекох "Усещане за есен"
Акварелът е на Николай Михайлин и е наистина едно предчувствие...
Надявам се да ви хареса!
Б.

 

Приготвя четките си

Есента

отново да рисува

всичко

в златно.

Очакват я листата,

готови вече

за това…

На Вятъра

прошепват:

Сбогом,

сбогом лято…

 

***

Последни

бели облачета

плуват

по Марица.

И тя очаква

Есента…

С нейната

дъждовна

ръченица.

 

***

Тя винаги

идва

с богата

премяна,

която

Родопа

много обича…

В златни

шевици

красиво изтъкана

се кипри.

И знае, че много…

Много ú прилича!

 

Б.Калинов

30.08. 2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??