20.07.2013 г., 20:41 ч.

Капки акварел - 55 Летни пътеки 

  Поезия » Любовна
621 0 1

Художник: Уилям Хаенраетс - акварел

 

 

Колко парещи

следи,

колко стенещи

дихания!

Море - разкъсани с тела

вълни...

Ласка нежна,

носеща желания!

Лято – чакан топъл

епизод.

Спомени...

Стаени

чак от зимните

мечтания!

 

Б.Калинов-Странник

03.Юли 2013г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??