28.09.2013 г., 20:26 ч.

Капки акварел - 58. Никога... 

  Поезия » Любовна
462 0 2

                                   Художник: Уйлям Хаенраетс- акварел


Реших се

да рисувам

Любовта.

Едно платно

поело дълго хиляди

мълчания...

Рисувах тайно -

късно

през нощта,

и спирах

щом слънцето

надничаше към

моите страдания...

Захвърлил после

четките,

палитра и бои,

оставах сам,

невярвайки, че помня

чертите ù - там

нейде - в моите

мечтания...

 

Б.Калинов – Странник

27.09.2013 г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??