11.02.2008 г., 21:20 ч.

Капки любов... изрязани в кръв 

  Поезия » Любовна
966 0 7
Вампире, стопли мъртвите ми ръце,
прогони черната самота,
нахрани живота с безкръвното си сърце,
прережи вените на тихата празнота.

Стисни ръката ми, докато вървя в тъмнината,
влей се в кръвта ми и отрови самотата,
жестоко изпий пронизващата светлина,
потопи окървавеното ми тяло в своята топлина.

Моля те, срежи очите,
убий спомена, белязал дните

Изпий ме... върни ме в смъртта,
убий ме, нахрани се с последното ми дихание,
легни до мен, обичай ме в пръстта,
крий ни от Слънцето с безсмъртното си обещание...

Викам те в своите стихове...
чуй... ела... донеси мечтите,
любовта ми - в разрязани мигове...
виж... кръв капе от очите...
вкуси ме, разкъсай своята слепота,
събуди се! Искам те... викам за последно,
затвори в гроб моята самота...

© Димитрина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??