30.01.2011 г., 15:58 ч.

Капки обич 

  Поезия » Любовна
732 0 3

Полазват тихо стъпките във мрака,

разпадам се и аз във тях от страх,

кой буден дух във тъмното ме чака,

копнеещ за сърцето ми от прах?

 

Притискам се със ужас към стената,

оглеждам се във нищото–живот

с надежда, че ще дойде светлината,

преди да стана нечий кротък роб.

 

Пристъпват тихо стъпки на убиец,

кръвта във мен превръща се в любов,

пред мен е тя, а аз съм кръвопиец

на обич, без която бих бил лош!

© Веселин Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??