20.12.2009 г., 18:32 ч.

Карамел 

  Поезия » Любовна
728 0 1

Очите ти с цвета на карамела, 
който бавно по пръста ми се стича.
А миглите извити са вълшебни,
погледна ли ги - думите замират... 
Почакай! Карамелът се разтапя,
цветът внезапно помътнява –
той трябва нещо да ми каже,
но възпрян е – избор няма.
Зная аз, че ще опитам
с чувствата си пак да го поглезя.
Той на ласките навярно ще отвърне
и цветът му ще възкръсне светъл.
А пък миглите трептящи, гъсти,
те дано да ме запомнят –
мен и моите топли устни,
дето тях не ще докоснат.

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е!Очите са прозорец към душата!
Предложения
: ??:??