1.07.2014 г., 20:59 ч.

Каратист 

  Поезия » За деца
1107 0 12

Зайчето страхливо за Китай замина:

- Каратист ще стана,

чакайте ме догодина!

Кой му вярва, то се плаши,

само лист да шумне!

Вълчо се закани:

- Само да се върне!

 

Ала ето че дойде си с колан на кръста.

- Черен е...! - цвърчи мишле и го сочи с пръста.

Вълчо срещна дългоушко и така му рече:

- Ще те схрускам със колана,

свършено е с тебе вече!

Поклони се Зайко... чудни думи произнесе.

Горският разбойник поражение понесе.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??