27.01.2011 г., 17:54 ч.

Кармична връзка 

  Поезия » Любовна
1319 0 40

 

По стъпките на слънцето тръгни,

свърни наляво - пътя с бели маргаритки,

ще срещнеш чудно приказни жени,

с най-нежните по тялото извивки.

 

Ще се мотая някъде всред тях,

след грешни избори ще се отчаеш,

това е мостра от парфюма Грях,

по страстния му аромат ще ме познаеш.

 

Не обещавам, че със мен ще си щастлив,

но самотата ще ни дебне зад ъглите,

ще бъда твой последен шанс бодлив,

единствен, който знае пътя към звездите.

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??