16.12.2010 г., 14:30 ч.

Картина 

  Поезия » Пейзажна
467 0 0

Птици няк'ви и цветя
тълпа играещи деца
Виждам огнена коса
Трева оцапана с роса

Пейки с поседнали си хора
Отдали се на кротка отмора
Магически очи зелени
Дървета с прелетни премени

Небесата - високи и сини
Виждам всякакви картини
И една снага омайна
Ама тихо - то е тайна 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??