Dec 16, 2010, 2:30 PM

Картина 

  Poetry » Landscape
468 0 0

Птици няк'ви и цветя
тълпа играещи деца
Виждам огнена коса
Трева оцапана с роса

Пейки с поседнали си хора
Отдали се на кротка отмора
Магически очи зелени
Дървета с прелетни премени

Небесата - високи и сини
Виждам всякакви картини
И една снага омайна
Ама тихо - то е тайна 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??