27.06.2009 г., 15:45 ч.

Картина в стих 

  Поезия » Философска
474 0 8

Звездни мигове,

разтопено олово.

                    Един миг -

                    светлинен лъч

                    огрява.

Пустинен  замък -

                     къща -

                     механа.

И ето - скитникът

самотен поспира

и светлина,

и топлина

огрява

самотната душа.

Миг светлина

- самота.

Миг светлина

- огнен лъч

огря

самотника самотен

- самота.

 

НЕ!!!

 

Там, в космоса вечен,

не съм сама.

 

28.01.99г.

 

                  

 

 

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??