1.07.2015 г., 20:47 ч.

Картината след Вас 

  Поезия
309 0 1

Картината след Вас

 

От мене не остана нищо.

Нито пространство, нито време,

с които се разправях хищно

и исках всичко наведнъж да взема.

 

От мене не остана нищо.

Ни помисли, ни бъдеще, ни минало...

Сегашното – напълно е излишно

и като вакуум насреща ми е зинало.

 

Една едничка болка във главата

напомня още, че съм жив.

С живота ми – приятел и предател,

се разделяме със стих свадлив.

 

Празнота напълно ме изпълва,

но не е някаква нирвана.

Ни радост, ни тъга покълва

в сърцето ми – последна рана.

 

Обичах Ви. Това е всичко,

което мога днес да кажа.

 

С изплакани по Вас боички

картината ще се размаже.

 

 

botyo

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бойко, отново разочарование. Всичко е пред тебе.
    На миналото , ако не заслужава - сложи кръст!
    Толкова си богат на бъдещи - грабни го и осъществи мечтите си!
    Поздрав, приятелю и ведро настроение!
Предложения
: ??:??