27.06.2017 г., 20:00 ч.

Картотека 

  Поезия
324 0 0

 

 

CV  няколко признания кратки
за цял един живян живот.
Е, как? Нима се сбират в папки
белези от намордник и хомот,
със синините във душата
и по чело черни капки пот...?

 

Но, трябва ли да те има в картотека,
смело съкращавай, не се колебай,
изправи си кривите пътеки
и после пак по тях
през ад и рай...
По тъмно и по светло
човек човека номерира
знай...!

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??