23.11.2010 г., 21:53 ч.

Като целувка 

  Поезия
885 0 12


 

Тихо е.

В голите клони на близката бреза

няколко врабчета

разпалено клюкарстват.

Под цъфналите хризантеми

гущерче уплашено се свря.

С приятна топлина,

предзимно

слънцето прегръща,

като целувка жадна

преди раздяла

кратка.

А хоризонтът

в тъмни облаци се крие.

 

Но сега е топло

и спокойно...

 

като в очите ти.

 

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??