18.01.2009 г., 10:39 ч.

Като целувка на тения 

  Поезия
921 0 10

Добра ли съм?

Изхрачена.

Харесваш ме?

(уви). Възпроизвеждам

ящни тении.

Пасивна съм.

Жестоко ненамразена,

задето те мутирам.

Вътре в мене.

 

Наистина.

Добра съм.

(изнасилено)

И нищо, че безмерно

отесняла...

Сред рамките

на смърт, любов и бдения

отвъдното отвън

мърся. Със тяло.

 

Но ти не плачеш.

Толкова добра съм –

дори убивайки те,

гълтам и сълзите.

Не ми е тъжно.

Нищо, че се гърчиш.

В доброто си

оставам неразкрита.

 

***

Сега съм нежна.

... Как е хубаво,

когато

във своя гърч

пленително танцуваш...

Обичам ги!

Мутиралите тении.

Които в тебе

страстно се целуват.

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??