2.04.2008 г., 20:52 ч.

Като ден и нощ  

  Поезия » Любовна
660 0 4
Луна... омайна и вълшебна,
която бдиш над всички ни в нощта.
Луна... така красива и неземна,
но защо си винаги сама?

Любовта ти невъзможна е, аз виждам.
Обречена на мъка си, нали?
Любимият, с деня той да изгрява,
докато ти залязваш със своите мечти.

А слънцето, и то пламтящо и великолепно,
сила ни дарява през дългите и трудни дни,
ала навярно в него всичко болка и тъга е,
любимата си щом не може то да види.

И гонитбата така ще продължава,
ден и нощ, до края на света,
а на мен само да се моля ми остава,
надеждата във вас да запази любовта...




© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??