3.04.2024 г., 8:11 ч.

Като дете 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
46 0 0

Като дете обичам да се смея 

Като дете обичам да се веселя

Щом се появиш, оправяш ми веднага ти деня.

Нощите, в които мисля аз за теб, бавно ще притъпя.

 

Като дете не мислих много

Като дете мечтаех аз

Сега мислите коварни, лишават те ме от ноща.

 

Като дете обичам да те гледам

Като дете обичам аз да се държа, защото знам, че с тебе мога да направя аз това.

 

© Мариета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??