4.09.2014 г., 17:57 ч.

Като дух ... 

  Поезия » Любовна
430 0 5

 

 

     Не ме заключвай

     в твоя спомен,

     остави ме волен

     да се скитам,

     като дух бездомен,

     безлюбовен,

     в самота орисан

     да те осмисля...

     Сред звездите той

     ще е невидим,

     духът ми - воал

     от обич на фотони,

     слънцето вместо теб

     ще милва - изгори ли,

     ако не усетиш,

     няма да го помниш...

 

 

 

   

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??