Sep 4, 2014, 5:57 PM

Като дух ... 

  Poetry » Love
431 0 5

 

 

     Не ме заключвай

     в твоя спомен,

     остави ме волен

     да се скитам,

     като дух бездомен,

     безлюбовен,

     в самота орисан

     да те осмисля...

     Сред звездите той

     ще е невидим,

     духът ми - воал

     от обич на фотони,

     слънцето вместо теб

     ще милва - изгори ли,

     ако не усетиш,

     няма да го помниш...

 

 

 

   

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??