25.10.2005 г., 15:36 ч.

Като герой от сапунен сериал си 

  Поезия
770 0 4
Премръзнал си.
Стъпкваш всичко по пътя си.
Падаш и ставаш опасен.
Бесен си на тези, които
подхвърлят ти патерици.
Стискаш в шепи
парещи кестени,
трупаш спомени жилещи.
Душата ти в кръг се върти,
не откриваш ново начало,
не откриваш изход дори.
Гледаш в огледалото криво
нереална реалност
пред теб се простира.
После обезсърчен
съзираш своите черти,
отразени от бутилката бира.
Като герой от сапунен сериал си
и животът сапунен всичко размива.
Нямаш лампа вълшебна,
трябва... сам да градиш.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??