3.04.2008 г., 8:06 ч.

Като жасмини  

  Поезия » Любовна
615 0 5
Като жасмини

Абдулрахман Акра

----------------------


разцъфваш като фини жасмини   

полети с утринна роса                

със свежест ти нежна кадифена                    

привличаш любещи сърца

 

в пролет засмяна красива     

до теб доближават мечтите

за тебе душата пътува

през пусти самотни гори

 

да скътам жасмини не мога

жесток не съм бил аз роден

сърцето във мен ще превърна

във ваза с цвета на рубин

 

и в него да ухаеш ти вечно

на сладка блестяща любов

със нежност да напълниш сърцето

за радост да станеш като зов

© Абдулрахман Акра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??