19.02.2019 г., 9:32 ч.

Като жиг 

  Поезия » Любовна
344 0 0

КАТО ЖИГ

 

Ще жигосам сърцето ти

с моето име,

за да не ме забравиш.

Болката ще те следва

през цялото време,

каквото и да направиш.

Ще се смее когато си тъжен

и ще плаче, когато си добре.

Ще те пита защо ни остави,

както ме пита нашето дете.

Когато мръзнеш в студения ден

и изгаряш в лятната жега.

Когато седнеш на похапка

ще усетиш вкус горчив,

на сълзите ни мъничка капка.

И когато сърцето ти се свие

и от мъка изгаряш,

че сам съсипа своя ден,

недей да търсиш своя син,

нито да викаш мен.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??