2.09.2007 г., 10:29 ч.

КАТО КАРТИНА БЕЗ РАМКА 

  Поезия
555 0 3
Все още ме няма във себе си.
Все още е празно сърцето ми,
като пустата стая, която

не вярва на нов обитател.

Все още ме няма, не идвам.
А с нахлузена маска на щастие
съм просто картина без рамка.

Луда картина от сънища.
Луда картина на бедствия.
Луда картина от багри.

Без най-съвършената рамка - Любов.

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??