Ти си болка
и
шепот,
страдание, гняв и любов,
избликваш
като
кръв от пламнала рана,
изгорях...
Сърце -
изпепелено от
огъня ти,
кървящо
и
черно, невъзстановимо,
потънах
в очите ти - сини диаманти
и не мога
не мога да изплувам
и
не искам,
а тръгвам,
изчезвам,
бленувам,
на устните ми - "Сбогом"
и
сълзите не помагат,
чезна
и
изпепелена, превърната в пепел,
обичам те и ме няма,
не тръгвай,
тръгвай след мен...
03,12,2018
© Teddy Daniel K. Всички права запазени