11.12.2011 г., 19:30 ч.

Като куршум 

  Поезия
776 0 2

Като куршум

 


Забил си се във мен като куршум.

И много ме боля, но вече мина.

Остави ме без сила и без ум,

но оцелях и пак без теб съм жива.

Но раната не спира да кърви,

ще купя от аптеката мехлеми,

по-бързичко да спира да боли,

макар да зная, че ще мине време.

А щом понякога не издържа,

самичка ще си стискам дланите.

И ще изляза гола под дъжда,

пък нека той да ми измие раните.

© МАРИЯНА ФИЛИПОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??