11 dic 2011, 19:30

Като куршум 

  Poesía
746 0 2

Като куршум

 


Забил си се във мен като куршум.

И много ме боля, но вече мина.

Остави ме без сила и без ум,

но оцелях и пак без теб съм жива.

Но раната не спира да кърви,

ще купя от аптеката мехлеми,

по-бързичко да спира да боли,

макар да зная, че ще мине време.

А щом понякога не издържа,

самичка ще си стискам дланите.

И ще изляза гола под дъжда,

пък нека той да ми измие раните.

© МАРИЯНА ФИЛИПОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??