12.09.2007 г., 9:09 ч.

Като малко кученце 

  Поезия
721 0 1
Като малко кученце

Като малко кученце се чувствам,
ритано и бито,
малко кученце, останало без майка и без дом,
разбрало ,че животът му е нишка,
която Бог би скъсал всеки миг.


Като малко кученце се чувствам,
изгонено сърдито,
отритнато кутре - от глад и жажда премаляло,
разбрало, че животът е подарък,
който Бог би взел си всеки миг.


Като малко кученце се чувствам
и просто искам да скимтя...

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами поскимти си,щом това ти харесва!
    Но после и попиши,защото наистина го умееш!
Предложения
: ??:??