10.01.2005 г., 15:40 ч.

Като марули 

  Поезия
759 0 1
Клети
поети
и поетеси,
любови
засаждате
в синори.
Чакате
цвете,
а тръни
берете,
римувате
изстинали.
Слагате
лустро
на стари
чипици,
кръпки
от черно
и бяло.
В нощи
и утрини,
разширени
зеници,
сълзи,
стон
на умряло.
Я заебете
поетесо,
поете,
тези
сълзливи
етюди.
Чаша
вдигнете,
за здраве
пийнете,
напийте се...

като
марули.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • То пък тез марули...
    за салата само стават!
    Поети с поетеси луди...
    на дансинг нека си играят!
Предложения
: ??:??