25.08.2009 г., 19:52 ч.

Като мен и теб 

  Поезия » Любовна
498 0 0

Обхваща ме понякога онази стара паника,

 

че пак те няма тук, а си наоколо,

 

че отново станало е 'Някога'.

 

И както някога изгубила съм се  безпомощно.

 

 

Ръцете ми започват да се изпотяват.

 

И гърлото ми дращи като преди буря.

 

Не мога даже да си го представя...

 

че някога била съм част от друг,

 

ти бил си с друга -

 

и мене ти не си целувал.

 

 

Замислям се за времето, в което

 

не виждах в теб това, което днес прозира.

 

А моите очи пред тебе светят

 

и отражение във лицето ти намират.

 

 

Това, което сме сега, е много.

Изгубих ценно време да се крия.

 

Аз можех преди Всичко да те срещна.

 

Ти можеше преди да рухне Всичко да ме видиш.

 

 

Да , няма други като Мен и Теб.

 

И като „Нас". И като „Ние".

 

© Елица Златанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??