Като миг
Младост !
Красота и дързост !
Вечно жива !
Понякога кратка като миг.
Цветя !... Луна !... И слънце !...
Росна ливада !
Свежо утро.
Любов !...
Спряла в сърцето.
Омагьосва !.. Извива те !... И те долюбва.
Захвърлена роза !....
Изпепелени чувства!
Мълчание !... И тишина !.... Или.....
Свенлива и недоизказана.
И всичко горчи.
© Йонка Янкова Всички права запазени