Feb 9, 2016, 9:11 PM

Като миг 

  Poetry » Love
240 0 0

                                               Като миг

 

 

Младост !

          Красота и дързост !

Вечно жива !

          Понякога кратка като миг.

Цветя !... Луна !... И слънце  !...

Росна ливада !

             Свежо утро.

Любов !...

            Спряла в сърцето.

Омагьосва !.. Извива те !... И те долюбва.

Захвърлена роза !....

                   Изпепелени чувства!

Мълчание !... И тишина !.... Или.....

Свенлива и недоизказана.

          И всичко горчи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??