4.07.2018 г., 1:33 ч.

Като поток 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
332 0 0

Като поток

 

Тиха музика ме пренася
в тишината и сърцето ти,
цветята нашепват за тихата любов,
за твоята смълчаност в дните,
за самотата пленила нашите сърца..
Тъжно е защото си далече и мълчиш,
грижите трудно ни отминават.
Само долитащите страсти
ще прогонят грижите и самотата,
но самотните души поглъщат,
любов и нежност, въздух и слънце
и яхваме облаците бели, натежали сега.
Ти като бягащ поток вода
отмиваш тъгите, носиш радостта.
Нека, не тъгуваме! Да оставим самотата!
Да вървим по нашата пътека!
Такъв е живота! Букет изплетен!
От радост, щастие и самота и тревога.

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??