11.07.2007 г., 9:38 ч.

Като прегръдка  

  Поезия
497 0 2
Не ме забравяй в полета ти
във времето -
ще ми пишеш оттам
ти си отговорен, знам...

Не си казахме и днес един на друг
за онази светла нишка,
която ни свързва -
и как ни е хубаво
заедно...

Изпариха ми се мислите, извинявай
само "чао" ли си казахме...
Ех, ама пък какво хубаво "чао"
се получи, нали?
Като прегръдка и дълъг нежен миг
от докосващи любими ръце...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??