10.05.2007 г., 9:23 ч.

като просякиня 

  Поезия
649 0 7
Дали Аз  те обидих,
с какво - не разбрах,
дали ти ме засегна,
без да искаш,
но факт
и забързани във всеки ден,
оставихме да зрее между нас
Хладина.
Само сянката на любовта
се промъква в нощта,
като просякиня чака тя от нас
троха
от миналата буйна страст.

Дали аз не съм този,
когото избра,
за който с обич
ти се венча.
Дали аз съм различен,
дали ти не позна,
че ще бъда твоята вечна съдба.

Тръгна ли си любовта,
ще ни се усмихне ли отново
някъде в някой час на някой ден,
ще спи ли пак при теб
и мен?
Аз вярвам.

© Констант Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??