17.09.2006 г., 14:48 ч.

Като птица 

  Поезия
574 0 7
Когато ти не си до мен,
стихът е моята утеха.
И казвам: утре пак е ден!
Избърсвам сълзите полека,
усмихвам се едва-едва
и във възглавницата мека
заравям своята глава.
На щрауса ли ви приличам?
Е, може и да е така...

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??