2.07.2008 г., 17:16 ч.

Като пясък изтичам 

  Поезия » Любовна
862 0 3
                    Като пясък изтичам през разтворените ти пръсти,
                           а ти дори не виждаш, че държиш всичко в ръцете си...
                           И както свещеник рано сутрин пред Бога се кръсти,
                           тъй и аз правя кръст със ръце и се моля за теб...!

© Императора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??