19.06.2009 г., 13:43 ч.

Като първа целувка 

  Поезия » Любовна
1321 0 18

 

 

 

Като първа целувка

 

Там, под липите

времето тича

в безкрайни въпроси

в очите ти сини.

Трепети жадно

в мене се стичат

и разсъбличат

в ума ми

годините.

 

Страстно изпиваш

в очите ми мислите,

а в безтегловност

липите-омайници

блокират ума ми, а искам...

Как искам...

 

В очите ти -

миг и безкрайност...

 

И доловил вълшебството в въздуха,

дъхът ти се слива в косите ми.

Душата ти - песен нежно-дръзка -

запява в мен под липите...

 

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??