28.12.2007 г., 9:12 ч.

Като в sms 

  Поезия » Любовна
660 0 1

посветено на Алекс

 

 

Mило, как ми липсваш и сега -

да мина всички тези километри,

прашни тротоари и асфалт,

да стоплиш всички мои мигове човешки,

да съм с теб и в студ, и в мраз.

И да забравим за разстоянието,

възрастта, за всички пречки на младостта...

да облекчавам всяка твоя умореност и тъга

да ти давам надежда и опора,

да съзираш слънцето отново и отново!!!

© Без име Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??