4.07.2018 г., 3:15 ч.

Като вола 

  Поезия » Философска
261 0 0

КАТО ВОЛА


Човек каквото сътвори,
или след себе си остави,
на тази черга ще лежи-
партината така се прави.

 

Но като вола щом зарие,
събира пръстта на гърба си,
това го правиме и ние,
когато яхниме гнева си!
19.10.2014г.София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??