31.07.2007 г., 23:47 ч.

като вълни 

  Поезия
1289 0 8
Като вълни заливат мойте чувства
брега на твоето сърце
ту ласкави, ту страстни, бурни,
жадуват за милувките ти те.

Но срещнали отпора на скалата,
превръщат се във пяна на брега
и само песъчинки жалки
отнасят  в океанските недра.

© Сам Вълк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??