КАТО ЗА ПОСЛЕДНО
Аз искам да ме любиш като за последно
и в порива ми луд да се вплетеш!
Да възкресиш за миг и първата целувка.
На силните си длани да ме понесеш!
С теб да се разтворим като пред раздяла,
кога дъхът ми с твоя в обич си е слял
и цялата за тебе дишам и живея
и благодаря на Бог, че с теб ни е събрал.
Обичай ме, люби ме всеотдайно,
че всяка фибра само тебе да зове
и чувството прекрасно в теб да тържествува.
Неспирно между мен и тебе да снове.
И сплетени изкусно във мрежата вълшебна
на времето безкрайно, да се съединим!
И пак, и пак, люби ме като за последно
до мига, във който с теб се разделим!
© Стойна Димова Всички права запазени
Поздрав, Ачо!