3.11.2005 г., 10:50 ч.

КАТО ЗА СБОГУВАНЕ 

  Поезия
931 0 1

КАТО ЗА СБОГУВАНЕ

 

Когато ти решиш от мен да си отидеш,

Не казвай нищо на раздяла… Тръгвай!!

Вземи си казаните  думи...

Вземи си нощите безсънни...

Вземи и мислите греховни,

които дадох ти със обич...

Вземи си  всичко твое... тръгвай...

Не се обръщай сбогом да ми кажеш -

не искам  да ме виждаш слаба...

Във нощите как викам те да дойдеш…

В съня си пак ще те повикам…

Със друго име друг отново ще обичам...

Вземи  мечтата ми, която,

след тебе по брега ще тича…

Боли сърцето. Иска да обича,

но обич лесно се не дава…

Когато пак във  нощите се вричам,

обичана да съм – отново да обичам!

 

 

27.10.2005 г.

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • МИМИ... Мария Благодаря от сърце надявам се и за в бъдеще да не ви разочаровам
Предложения
: ??:??