"На две дори сърцето си делях"
Kadife
Не съм го делила туй мое сърце -
то цяло туптеше за тебе.
Но ти го погали със хладни ръце
и тръгна, от друга обсебен.
Какво да го правя туй клето сърце? -
То сякаш реши да умира.
С невинната ярост на малко зверче
отказва за друг да пулсира.
© Елица Ангелова Всички права запазени