9.12.2007 г., 17:15 ч.

Казах ли ти.... 

  Поезия » Любовна
1328 1 6

Казах ли ти... 

Казвала ли съм ти защо живея,

защо сърцето ми тупти?

Казах ли ти,че цял живот копнея

да зърна тези очи?

Казах ли ти,че когато те погледна

нещо в мен започва да пламти...

а щом ръката си към теб протегна

забива лудо сърцето в моите гърди.

Казах ли ти,че когато устните ми твоите допрът

с вълшебна сила ме омайват.

И няма нищо друго на светът,

само две влюбени сърца остават.

Казах ли ти,че когато спусна ръка по тялото ти

имам чувството,че докосвам твоята душа.

И за миг сърцето ми спира да тупти,

за да се наслади на любовта.

Пред опиянявашата сила на любовта

думите губят своя смисъл.

Дори само да мълча

ще разбереш колко много те обичам!

© Диди Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??