14.12.2009 г., 15:43 ч.

Казах ли ти? 

  Поезия » Любовна
638 0 0

Казах ли ти, че само теб искам?
Казах ли ти, че за другите съм сляпа?
Кaзах ли ти, че без теб умирам?
Kaзах ли ти, че когато те няма, от всичко се страхувам?

Казах ли ти, че само ти ме караш истински да се усмихвам?
Казах ли ти, че само за теб живея?
Кaзах ли ти, казах ли ти??
А че те ОБИЧАМ??

ОБИЧАМ ТЕ!

© Мм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??