Казах си, че ще те забравя...
Че не си за мен...
Че не ми трябваш...
Но това изглежда...
Било е проблем.
Да, сериозен проблем!
Защото не мина и ден...
И един скапан ден...
В който да не присъстваш...
В моето съзнание.
Въпреки че тялом отдавна отсъстваш...
Духом все по-близо те чувствам.
И нощем сякаш...
Към мене пак тихо пристъпваш.
Не даваш покой на душата ми...
И раните отваряш...
В тях се ровиш...
Най-навътре в сърцето ми бъркаш...
А накрая отново сама ме оставяш!
Но спомените...
От тях най-боли.
Разгръщаш ги...
До формалност разбиваш ги...
Превръщаш ги в сълзи...
Старите спомени, мечтаещи за реалност...
Похабени в празни мечти...
Това е брутално!
А ти...
Защо ги съживяваш...?
За да ме боли?!?
Изчезни!
Изчезни!
Ах...
Да те заключа исках...
Зад онази врата...
В онзи мрак...
В бездиханния прах...
Ах...
Щях!
Защо не можах...?!?
Проклетия ключ къде изтървах...?
Дали бе, защото не го открих...
Или просто...
Защото не бих!!!
© Ангелина Всички права запазени