29.07.2007 г., 19:38 ч.

Казах ти... 

  Поезия
510 0 2
Казах ти:
не разбирам от музика,
серенади недей да ми правиш.
Казах ти:
не познавам чувствата,
свойте за мен ги хабиш.
Казах ти
душа да не търсиш -
останал е само гранит.
Казах ти:
Мрака държи ме
далеч от наивния мит.
Казах ти!
Пази светлината си,
дари я на някой с мечта.
Чу ли?
Нашепва ти вятъра
моето име -
Лъжа.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??