28.07.2007 г., 21:27 ч.

Казано кратко 3 

  Поезия
529 0 5
Обикнах тихия шепот на вятъра,
донесъл слова за Любов.
Обикнах вълните галещи
на прилива - късче живот.
Обикнах лика на луната,
свенливо скрит зад млечния път.
Обикнах очите изгарящи,
обикнах горящата плът.
Обикнах Те.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??